Obećanja Frame Đakovo

Subota 27. 4. 2024. našu je Framu obilježila kao poseban dan jer smo proslavili obećanja. Prvo obećanje ili obnovu obećanja izreklo je zajedno 16 framaša zbog čega smo jako zahvalni.
Sveta Misa proslavljena je u 17.30 u samostanu Svetoga Križa, a predvodio ju je fra Vinko Brković, OFM. Svojom snažnom propovijedi ohrabrio nas je i potaknuo da, po primjeru sv. Franje, nastavimo Kristovim putem. Poslije svečanosti i najbitnijeg dijela dana, uslijedilo je zajedničko druženje i objed s našim obiteljima, prijateljima, drugim framašima i časnim sestrama.

„Ne živi čovjek samo o kruhu, nego o svakoj riječi što izlazi iz Božjih usta“, piše evanđelist Matej u četvrtom poglavlju, a upravo to su riječi koje su nam obilježile ovaj radošću ispunjen dan. Kasnije smo pogledali skeč kojega su marljivo pripremali nekolicina naših framaša na temu Večera za pet.

Na kraju, veliko hvala svim sviračima, pjevačima i plesačima što su svojom toplinom i veseljem istinski slavili Gospodina i sve nas razveselili te tako na najljepši način priveli kraju ovo slavlje obećanja.

Ana Humbal, Frama Đakovo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)