Obećanja Frame Kloštar Ivanić

Dan koji se posebno pamti, dan koji posebno titra u srcima, bio to dan prvih, drugih, petih ili sedmih obećanja. Svakom tom obnovom obećanja, obnavljaju se i naša srca.

Petnaest malenih i hrabrih duša izreklo je svoj ,,Evo me!“ i obećalo vjernost Kristu. Među nama se vidio i osjetio mir, ljubav, radost i zajedništvo, a Svetu Misu predslavio je fra Vjeran Lazić, OFM u koncelebraciji s fra Markom Ćosićem, OFM i fra Ivicom Janjićem, OFM. U propovijedi nas je duhovni asistent podsjetio na važnost i ljepotu značenja znaka tau, ali i samoga sv. Franje u našim životima. Prije Svete Mise, u naše bratstvo smo primili četvero mladih koji su nedugo nakon imali priliku vidjeti i s veseljem iščekivati svoja prva obećanja.

Nakon Svete Mise pogledali smo program koji smo pripremili za naše goste i podružili se. Naš trud „bio je kratak, ali nagrada biti će vječna“ (sv. Klara). Hvala braći framašima i našim župljanima što su nas došli podržati.

I na kraju, hvala dragom Bogu što nas je pozvao živjeti Evanđelje i darovao nam braću i sestre.                                                                                  ,,Sve u meni kliče sad zahvaljuje Tebi, Gospodin dade mi braću!” 

Jana Bočkaj, Frama Kloštar Ivanić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)