Obećanja Frame Šibenik – Meterize

U nedjelju 4. lipnja 2023. na Svetoj Misi pod geslom „Gospodin mi dade braću“ 18 framaša iz Frame Meterize reklo je Evo me!, i to njih sedmero po prvi put, te započelo novi put u svom životu, put na kojem će slijediti Isusa Krista po uzoru na Serafskog Oca svetog Franju po zagovoru Blažene Djevice Marije. Posebno emotivan i lijep trenutak je bio na Svetoj Misi kada je bila molitva Oče naš. Tada su se svi prisutni, od framaša, njihovih roditelja, braće i sestara do ostalih župljana držali za ruke i molili kao jedno.

Poslije Svete Mise u zajedništvu smo plesali, pjevali, družili se, slavili i probavali delicije naših vrijednih framaša. Neopisiv je osjećaj kada si sretan i ponosan na samoga sebe, ali si još više sretan i ponosan na svoju braću i sestre koji će hoditi s tobom na framaškom putu gdje će biti puno uspona i padova, sretnih i tužnih trenutaka, ali na kraju dana gdje ćemo svi biti u zajedništvu.

Veselimo se nadolazećoj framaškoj godini, novim poznanstvima i nadamo se novim članovima Frame, a za sve framaše molimo da ustraju na svome putu! Mir i dobro!

Maja Junaković, Frama Šibenik – Meterize

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)