Obećanja Frame Zagreb – Kozari Bok

U subotu su naši framaši obnovili svoja obećanja. Kroz ovu godinu imali smo čak dva duhovna asistenta što je vrlo dobro utjecalo na nas. Pošto je naše bratstvo mala zajednica, svatko od nas je imao dovoljno vremena i prilika upoznati se osobno sa duhovnim asistentima.

Duhovnu obnovu imali smo u Iloku (21.-23. travnja), gdje je naš voditelj bio fra Grga Blažević, kojem smo zahvalni za sve što nam je tih dana omogućio. Također, tu su i susreti koje smo imali redovno cijele godine. Sve nas je to posebno izgradilo i pripremilo za subotu, 14. svibnja 2022. Na taj nama poseban dan sedmero nas obećalo je služiti bratstvu tijekom sljedeće godine. Ne samo našem bratstvu, nego svakoj potrebitoj osobi. Sreću koju smo osjetili ne može se opisati. Onaj osjećaj kada znaš dan nikada nećeš biti sam jer imaš svoju braću i sestre.

Zahvalni smo svima koji su uljepšali naše slavlje, veliko hvala frami Varaždin koja je animirala Svetu Misu. Rekla bih da nas je ova godina uvelike zbližila i potaknula nas da i dalje nastavimo djelovati u našem bratstvu, a naravno i izvan njega.

Lorena Vučen, Frama Zagreb – Kozari Bok


fotografije: Frama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.