Obećanja Frame Vrgorac

Nakon dvije godine kroz koje je naše mjesno bratstvo prolazilo kroz obnovu, stigao je dan kojeg smo dugo čekali. Došla je i ta nedjelja, 21. listopada 2012. kada je 7 mladih dalo svoja prva obećanja, a još 20 reklo svoje „Evo me!“ te bili primljeni u Framu.

Euharistijsko slavlje predvodio je fra Jure Hrgović, duhovni asistent Splitsko – dubrovačkog područnog bratstva, u koncelebraciji sa župnikom i duhovnim asistentom fra Ivicom Omazićem.

Nakon svete mise te obreda primanja i obećanja, druženje smo nastavili u vjeronaučnoj dvorani koju je vrlo brzo ispunila framaška molitva, pjesma i radost.

Tamo smo održali i izbore na kojima smo izabrali vijeće.
Podršku su nam na ovaj veliki dan za nas došli pružiti framaši iz Knina, Imotskog, Splita i Sinja. Veliko hvala braći i sestrama iz Knina, čiji je VIS GVHKZ svojim prelijepim sviranjem i pjevanjem dodatno uzveličao naše slavlje, kao i ostalim framašima koji su nas posjetili.

Iako svjesni da je ovo tek početak i da nas još čeka mnogo toga, hrabro uz Franjinu zaštitu i pomoć, krećemo u ispunjenje onoga što smo danas po prvi puta obećali.

Josip Buklijaš, Frama Vrgorac

1 Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.