Primanja i obećanja Frame Šibenik – Varoš (FOTO)

Obećanja

[nggallery id=10]

U nedjelju, 19. veljače 2012., u župi Gospe van Grada, održana su primanja i obećanja u našem bratstvu Franjevačke mladeži pod svetom misom u 18 sati. Grupa mladih grada Šibenika i ove je godine ostala ustrajna i dosljedna u vjeri te su još jednom pred Bogom obećali da će živjeti u franjevačkom duhu godinu dana. Frama Šibenik – Varoš ove godine ima sedam novih članova. Troje mladih je prvi put dalo obećanja življenja evanđelja u bratstvu Franjevačke mladeži, a desetero je obnovilo obećanja.

Svetu misu slavio je fra Frano Doljanin, područni duhovni asistent Splitsko-dubrovačkog područja. U posjet su nam došli i uveličali naše slavlje fra Ivan Lukač, duhovni asistent Zadarsko-šibenskog područja i fra Damir Ćiro Čikara te naši dragi prijatelji iz Frame Knin, Drniš, Šibenik (Meterize) i Šibenik (Šubićevac). Nakon svete mise imali smo druženje u župnoj kući gdje inače održavamo svoje susrete. Druženje je proteklo veselo baš kako to uvijek biva kad se mladi iz Frame nađu na jednom mjestu.

Hvala našim svećenicima – osobito našem duhovnom asistentu fra Perici Maslaću, časnim sestrama, zboru Frame, ministrantima i svima koji su svojom nazočnošću uveličali slavlje naših primanja i obećanja. Neka Gospodin Bog uvijek bude uz naše mlade i neka nam da snage da zaista živimo ono što smo obećali.

Mir i dobro!

Manuela Batinić, Frama Šibenik – Varoš

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)