FOTO: Framaši na Susretu hrvatske katoličke mladeži u Gospiću

Na 12. susretu hrvatske katoličke mladeži koji se održao u Gospiću 4. svibnja pod geslom „Raduj se za svoje mladosti!” (usp. Prop 11, 9) bili su prisutni i brojni framaši iz raznih mjesnih bratstava. Neki od njih podijelili su svoje dojmove s nama.

Prvi sam put bila na SHKM-u i mogu vam reći da je bilo nezaboravno. Vidjeti toliko mladih ljudi koji ljube Boga i žive za njega je predivno. Upoznali smo nove ljude i s njima podijelili naše suze i smijeh. Te jedne subote naučili smo biti zahvalniji, ali i svjesniji da nas je Bog poslao da širimo njegovu riječ gdje god stignemo. Zahvalna sam na ovome susretu s kojega smo se vratili ispunjeni Božjom milosti.

Do 2026. u Požegi!

Iva Markovinović, Frama Vukovar

Ovo je bio prvi put da idem na SHKM. Meni je stvarno bilo predivno, događaj koji bi svaka osoba trebala proživjeti. Predivan osjećaj je vidjeti toliko mladih da u tolikom zajedništvu slave Boga. Duhovne aktivnosti, pjesme i molitva potiču na dublje razmišljanje o vjeri i duhovnom rastu kojega povezujemo za život. Ovo je par riječi od mene, ali o dojmovima se može puno pričati. Nadam se da ću opet ići na susret i proživjeti isto ovo iskustvo.

Lucija Josić, Frama Vukovar

Bilo je odlično, Bogu hvala kiše nije bilo pa je ovaj dan bio još ljepši i sigurno smo svi otišli radosna srca. Predivno i nezaboravno je bilo vidjeti deset tisuća mladih kako zajedno slave Gospodina. Vidimo se u Požegi!

Nika Relja, Frama Meterize

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)