Otisnuta framaška monografija!

Nakon dugih priprema, ali i strpljivog iščekivanja, monografija 30 godina Franjevačke mladeži u Hrvatskoj napokon je ugledala svjetlo dana!

Ako još niste čuli za framašku monografiju ili pak niste sigurni biste li ju nabavili ili ne, evo par poticajnih riječi. Monografija je knjiga koju su sastavljali sadašnji i bivši framaši. Sa svojih četiristo stranica i oko 35 tisuća fotografija (među kojima ćete vjerojatno pronaći i svoj lik) pokušava dočarati što je to Frama bila i što je ona danas. U njoj je opisano kako je Frama nastala, kroz što je sve prošla, kakvi su se sve framaški susreti i događaji organizirali… Također, u njoj se mogu čitati svjedočanstva brojnih framaša i framašica koji su se kasnije odazvali na svećenički ili redovnički poziv te onih framaša koji su nakon Frame zasnovali obitelji. Još je mnogo zanimljivih poglavlja, ali bolje se oduševite sami kada budete primili monografiju u svoje ruke!

Monografiju možete naručiti preko e-maila na adresi framahr@gmail.com. Kao predmet maila napišite Narudžba monografije. Cijena je 20 eura.

Ako ste već prednaručili i platili monografiju, isto vas molimo da se javite na framahr@gmail.com kako bi se dogovorilo oko preuzimanja monografije (u predmet maila napišite Preuzimanje monografije). Osobito vam hvala na strpljenju!

Mir i dobro!

Nacionalno vijeće Hrvatske Franjevačke mladeži

1 Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)