Frama liga – što je žrtva teža, to je sreća pobjede veća

Frama liga je nogometna liga koja okuplja sve framaše iz Zagrebačkog područnog bratstva. Ideja za ovu jedinstvenu ligu rodila se dok smo, moja subraća i ja, raspravljali o tome kako bismo mogli približiti našu braću i sestre te uživati u sportskom nadmetanju. Želja nam je njegovati sportski duh među bratstvima i pružiti priliku za međusobno zbližavanje kroz nogometnu igru.

Natjecanje Frama lige započet će istovremeno s početkom školske godine i trajat će sve dok to vremenski uvjeti dopuštaju. Cijelo vrijeme tijekom lige vodit ćemo detaljnu evidenciju, formirati skupine i izraditi tablice kako bismo pratili rezultate i bodove. Na kraju sezone, svečano ćemo proglasiti pobjednike i nagraditi njihov trud i sportski duh.

Svake subote, kada ćemo se okupljati na školskim igralištima, bit će prilika za žestoke utakmice, obilježene ljubavlju prema nogometu iskazivanjem sportskog duha. Uživat ćemo u nadmetanju i iskazivanju podrške jedni drugima, čineći toplu i povezanu atmosferu među našom braćom i sestrama, kako iz bratstva tako i izvan njega.

Na ovaj način, Frama liga omogućit će nam da redovito održimo nogometne susrete na različitim školskim igralištima diljem Zagrebačkog područnog bratstva. Ovo je zajednička ideja koju smo razvili tijekom naših razgovora i jedva čekamo vidjeti kako će liga pomoći u jačanju naših veza i poticanju sportskog duha među bratstvima.

„Trčim k biljezi cilja, k nagradi nebeskoj, kojoj me Bog zove u Kristu Isusu.“ (Fil 3, 14)

Patrik Macukić, Frama Zagreb – Sveti Mihael

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)