Poziv na zajedničku molitvu krunice

Draga braćo i sestre,

neka vam Gospodin podari svoj mir!

Već se tradicionalno jednom mjesečno održava zajednička online molitva franjevačke krunice OFS-a (Franjevačkog svjetovnog reda) i Frame. Ovoga će se mjeseca molitva održati na Čistu srijedu, dan strogog posta i nemrsa, dan kojim započinje vrijeme korizme.

Ovoga puta krunicu predmoli i organizira Nacionalno vijeće OFS-a. Potaknuti odlukom Svetog Oca Franje koji je Čistu srijedu proglasio Danom posta za mir u svijetu, pridružimo se franjevačkom krunicom ovom pozivu. Naravno uključujemo i sve one nakane zbog kojih je i započela ova krunica – Covid-19, potresi u Zagrebu i Petrinji, organizacija Kongresa te obnova i rast OFS-a i Frame i čitave franjevačke zajednice.

Online krunica započet će se u 20:30 (molimo vas da se uključite do 20:15), a uključivanje i praćenje bit će moguće preko sljedećih poveznica:

Zoom:  https://zoom.us/j/2607899457?pwd=UDIxZXFRR0luZHpydGl3M3czUWVFUT09

YouTube: http://youtube.com/channel/UCw3HG8sVLk9UB4mVgqXfRcA/live

Sjetimo se i poziva pape Franje, koji nas poziva da ove Čiste srijede naš post posvetimo za mir u Ukrajini i cijelome svijetu. Također, neka nam u srcu bude i biblijski redak koji je papa odabrao za ovu korizmu: „Neka nam ne dozlogrdi činiti dobro: ako ne sustanemo, u svoje ćemo vrijeme žeti! Dakle, dok imamo vremena, činimo dobro svima.” (Gal 6,9-10a).

Više informacija potražite i na poveznici: http://ofs.hr/poziv-na-korizmeni-post-i-molitvu-te-na-online-krunicu-na-cistu-srijedu/

Mir i dobro,

Nacionalno vijeće Frame

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)