Obećanja Frame Vukovar

I eto, nakon toliko priprema i jedva čekanja, prošla su i naša obećanja…
19. veljače 2022. šestero je framaša iz Frame Vukovar dalo svoja obećanja. Neki od njih su po prvi puta izgovorili „Evo me!“ pred Gospodinom, a neki ni ne znaju koji im je to već put.

Svetu Misu predvodio je naš duhovni asistent fra Matija Marijić, a naša je obećanja upotpunio dolazak ostalih framaša iz OPB-a. Geslo ovogodišnjih obećanja bilo nam je „Od sad Bože, vodiš Ti!”, a budući da imamo tako lijepo geslo bit će jednostavno osmisliti i napraviti skeč (mislili smo).

Ipak nije bilo tako jednostavno osmisliti skeč jer su nas od obećanja dijelila puna tri tjedna, a ideja ni na vidiku i baš kada smo pomislili: „Nema od ovoga ništa, nećemo imati skeč!“, shvatili smo da je najbolje dopustiti Gospodinu da nas vodi jer upravo smo se za to odlučili da nam bude geslo. Prepustili smo sve u Njegove ruke i na kraju smo zajedničkim snagama i upornošću osmislili i snimili skeč te napravili film koji se na kraju svima svidio.

Aaalllliiii to nije svee! S nama nikad dosta iznenađenja. U sklopu obećanja proslavili smo i velikii 20. rođendan naše Frame!!! Da ne zaboravim spomenuti kako smo puno pjevali, plesali i družili se, a sva se hrana pojela u prvih sat vremena. Na kraju takvog lijepog dana možemo samo reći Bogu hvala i od sad Bože, vodiš Ti!

Erika Mićić, Frama Vukovar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.