Uskrsna čestitka Nacionalnog vijeća Frame

"Uskrsnuće", Andrea Mantegna, 1459.

Blagoslovljen Bog i Otac Gospodina našega Isusa Krista koji nas po velikom milosrđu svojemu uskrsnućem Isusa Krista od mrtvih nanovo rodi za životnu nadu, za baštinu neraspadljivu, neokaljanu i neuvelu, pohranjenu na nebesima za vas, vas koje snaga Božja po vjeri čuva za spasenje, spremno da se objavi u posljednje vrijeme. (1 Pt 1, 3-5)

Ovim riječima apostol Petar nam želi reći i naglasiti da je Gospodin naš Isus Krist pobijedio smrt kojoj se dao prepustiti, naočigled svih progonitelja Njegovih dao se razapeti kako bi nas oslobodio tmine grijeha i uveo nas u „baštinu neraspadljivu, neokaljanu i neuvelu“, kako bismo s Njime i Njega častili i hvalili za čin koji je učinio za nas. Poruka Uskrsa je poruka nade, činjenica da nakon kiše i oluje uvijek dolazi sunce i tihi povjetarac, da nakon teške situacije uvijek dolazi radost i da nakon tame uvijek dolazi Svjetlo.

Neka nas ovog Uskrsa obasja to Svjetlo, da dopustimo Kristu da u našim srcima pobijedi sve naše rane, jer je umro i uskrsnuo za nas kako bismo mi baštinili život vječni.

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam

Nacionalno vijeće Frame Hrvatska


naslovna slika: Uskrsnuće, Andrea Mantegna, 1459.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)