Prva primanja u Frami Svete obitelji i obećanja Frame Poljud

U subotu, 20. veljače 2021., Frama Svete obitelji iz Splita imala je svoja prva primanja čime su započeli svoj put formacije i time obogatili našu veliku framašku obitelji  za još jedno bratstvo s 10 primljenika.

Čestitke Frami Svete obitelji na prvim primanjima! Željni su produbiti vlastiti put poziva u svjetlu poruke sv. Franje. Zajedno se približiti Gospodinu i živjeti za Njega. Svi smo pozvani od Duha Svetoga živjeti evanđelje u bratstvu. Neka im Bog podari obilje blagoslova i prati ih na njihovom životnom putu.

 „Neka mi Gospodin podari smirenost da prihvatim stvari koje ne mogu promijeniti, hrabrost da promijenim stvari koje mogu promijeniti i mudrost da ih razlikujem.“ (sv. Franjo Asiški)

Ovo je bio veseli vikend za Split i cijelo Splitsko-dubrovačko područno bratstvo Frame. Osim primanja u Frami Svete obitelji, u nedjelju 21. veljače 2021. Frama Poljud – Split imala je obećanja. Njih 13 je prvi put dalo obećanja da će kroz godina dana živjeti evanđelje po primjeru sv. Franje u bratstvu franjevačke mladeži, 8 ih je obnovilo obećanja, dok je 9 framaša primljeno. Kroz zajedničku molitvu i druženja nastoje biti što bliži Gospodinu i veselo svjedočiti franjevačku radost. Čestitamo framašima s Poljuda te im želimo ustrajnost na njihovom putu.

Ivana Ćurić, Frama Split – Gospa od Zdravlja

Silvija Urlić, Frama Split – Sveta obitelj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.