Obećanja Frame Okučani

U nedjelju, 24. siječnja 2021. godine u župi sv. Vida u Okučanima održala su se primanja i obećanja Franjevačke mladeži Okučani. U Framu Okučani je primljeno petero mladih, a obećanja je dalo šestero mladih. Misno slavlje su predvodili župnik fra Mario Radman i fra Franjo Vuk. Framaši su izabrali vijeće Frame, uz prisustvo nacionalne predsjednice Ane Matić, nacionalne tajnice Marte Cestar, područne predsjednice Magdalene Novosel te područne vijećnice Dorotee Kožnjak. Izabrane su: Marijana Mrzljak za predsjednicu, Helena Kurić za potpredsjednicu, Lidija Mrzljak za voditeljicu formacije, Tihana Mrkonić Dragičević za tajnicu te Barbara Mandić za blagajnicu.

Nakon izbora imali smo malo druženje uz ugodan razgovor i okrepu. Očekujemo i nadamo se da će Frama Okučani živjeti i rasti po uzoru na našega serafskoga oca, svetoga Franju.

„Zahvaljujemo se na dolasku voditelja Frame, koji su obogatili naša primanja i obećanja te molimo sve da mole za svu hrvatsku mladež koja je u današnjem vremenu zaslijepljena lažnim vrijednostima i jedini mir i pravu ljubav mogu pronaći u Bogu. Frama je pravi primjer zajednice gdje možemo pronaći Boga u molitvi i u djelima. Vidimo se sljedeće godine!“

– fra Mario Radman, duhovni asistent Frame Okučani

 

Josip Ribić, Frama Okučani

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)