FOTO: Obećanja Frame Zagreb – Sveti Mihael

U nedjelju, 1. prosinca ušli smo u novu liturgijsku godinu, a s njom su došla i obećanja Frame Sveti Mihael. Geslo obećanja je bilo “Odložimo dakle djela tame i zaodjenimo se oružjem svjetlosti” iz Poslanice Rimljanima. Vrijeme je da se ne zadovoljavamo lažnim užicima koje nam pruža današnji svijet, već da nam ljubav bude vodič, da ljubimo (ne)prijatelje i odazovemo se na svaki poziv dobra.

Pred Bogom i ljudima, dvanaestero mladih obećalo je da će kroz godinu dana živjeti po uzoru na svetog Franju, crpeći snagu iz Euharistije uz zagovor Blažene Djevice Marije. Nakon misnog slavlja druženje smo nastavili u Osnovnoj školi Marije Jurić Zagorke s ostalim framašima Zagrebačkoga područnog bratstva Frame, našim članovima OFS-a te ostalim župljanima.

Uz našu imitaciju emisije “Ne zaboravi stihove” pjesmom smo slavili Boga i radosno započeli vrijeme adventa.

Naknadna obećanja dala je još jedna framašica na redovnom susretu u petak, 6. prosinca na kojim su je podržala naša braća iz susjednog bratstva, Frame Leopold Bogdan Mandić. Mladi su nada i budućnost cijele župne zajednice. Vjerujemo da će nam ovogodišnja obećanja dati poticaj da širimo Kristovu ljubav svojim primjerom.

Mir i dobro!

Mihaela Dodić, Frama Zagreb – Sveti Mihael

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)