FOTO: III. sportski kapitul i XII. skupština Zadarsko-šibenskoga područnog bratstva

U subotu, 26. svibnja u Kljacima održao se III. sportski kapitul Zadarsko-šibenskoga područnog bratsva, a ujedno je održana i XII. područna skupština. Susret je započeo okupljanjem u 9:30 sati., nakon čega je održana sveta misa koju je predvodio fra Ivan Lukač, područni duhovni asitent, u crkvi Svetog Ilije.

Nakon mise, članovi mjesnih vijeća prisustvovali su skupštini, dok je ostatak sudionika sudjelovao u raznim igrama. Na samom početku usvojili smo zapisnik s jesenske skupštine, prisjetili smo se i proslave 25. rođendana Frame u Drnišu i Nacionalnog susreta Frame u Metkoviću te ostalih događaja. Razgovarali smo i o aktualnim problemima, ali i o lijepim stvarima i aktivnostima kojima se naši framaši bave.

Područno vijeće istaknulo je na bitnu povezanost između Frame i OFS-a. Iznijele su se i ideje za buduća događanja u Frami i istaknula se njegova važnost. Područno vijeće u planu ima razne aktivnosti koje će pridonijeti rastu našeg bratstva.

Skuština i prvi dio igara završili su u 12:30 sati, nakon čega smo imali ručak. Nakon ručka i pauze počeli smo s drugim igrama poput nogometa i odbojke, tražili smo blago, povlačili uže, igrali pikado, graničar i slične igre. Bilo je puno zabave i smijeha, a i natjecateljskog duha nije manjkalo. Rastali smo se sretni i u nadi da ćemo imati još ovakvih susreta.

Mir i dobro!

Gabriela Radaš, Frama Lišane-Sveti Mihovil

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)