FOTO/VIDEO: Primanja i obećanja Frame Drniš

U nedjelju, 12. studenog članovi Franjevačke mladeži iz Drniša održali su svoja primanja i obećanja sa sestrama iz Franjevačkog svjetovnog reda koje su polagale i obnavljale svoje zavjete. To je bila lijepa prilika za povezivanje framaša i sestara iz OFS-a.

Euharistijsko slavlje u crkvi Svetog Ante predvodio je područni duhovni asistent Frame fra Ivan Lukač , a u koncelebraciji su bili fra Damir Ćiro Čikara, fra Petar Teskera, fra Frano Samodol, fra Milan Ujević, fra Mario Radman te fra Petar Klarić. Liturgijsko pjevanje animirao je Gospin VIS iz Knina.

Radosno smo u mjesno bratstvo primili jednu članicu, a 11 framaša je dalo obećanje na godinu dana. Obred primanja i obećanja predvodili su mjesni duhovni asistent fra Damir Ćiro Čikara i mjesni predsjednik Jure Močić . Na slavlju su sudjelovali framaši iz Šibenika, Knina i Lišana. Nakon euharistijskog slavlja imali smo prigodni domjenak u župnoj kući.

Izborna skupština održala se u dvorani župne kuće gdje nas je područni potpredsjenik Paško Zoričić potaknuo da izaberemo framaše koji će svojim radom i primjerom biti uzor ostalim mladima u župi, a izabrani su:

  • Natali Pulić – predsjednica;
  • Josipa Matić – potpredsjednica;
  • Luka Močić – voditelj formacije;
  • Mihaela Perković – tajnica;
  • Jure Močić – blagajnik.

Zahvaljujemo svim gostima što su svojim dolaskom uveličali naše slavlje.

Mihaela Perković, Frama Drniš

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)