Primanja i obećanja Frame Gospe od Pojišana

o_gospaodpojisana_2016_01

Na blagdan svetog Franje Asiškog imali smo obred primanja novih framaša i obećanja. Šestero mladih se primilo u naše bratstvo, a četvero dalo svoja prva obećanja.

Nakon prigodnog čašćenja u prostorijama samostana održao se izbor novog vijeća. Izbor je predvodila Magdalena Kartelo iz područnog vijeća uz asistenciju Josipe Slavice iz Zadarsko-šibenskog područnog vijeća.

U sljedećoj godini naše bratstvo vodit će sedmero mladih uz pomoć našeg duhovnog asistenta fra Miljenka Vrabeca. Zahvaljujemo se prijašnjem vijeću na uspješnom vodstvu, a našem novom vodstvu želimo sreću i obilje Božjeg blagoslova da naše bratstvo raste u vjeri. Zahvaljujemo i područnim predstavnicima te framašima koji su došli na naša obećanja iz Frame Gospe od Zdravlja i Frame Sinj.

Na kraju svega možemo zahvaliti dragom Bogu na novim obećanicima u našem bratstvu. Neka Bog bude uz njih na njihovom putu i obdari ih snagom da uistinu žive ono što su obećali. Svim novim primljenicima želimo da kroz iduću godinu uistinu žive karizmu Franjevačke mladeži te dogodine, na ovaj dan, pred Bogom obećaju svoju vjernost.

o_gospaodpojisana_2016_02

Vijeće Frame Gospe od Pojišana

  • predsjednica: Zrinka Magazinović
  • potpredsjednik: Krešimir Ruić
  • voditelj formacije: Mislav Ruić
  • tajnica: Estera Ezgeta
  • blagajnica: Lucija Mamić
  • vijećnici: Davor Drčelić i Nikola Plejić

 

Zrinka Magazinović, Frama Gospa od Pojišana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)