[AUDIO] Himna Svjetskog susreta mladih u Krakovu 2016. dobila hrvatski prijevod

blagoslovljeni_milosrdni

Do 15. svjetskog susreta mladih u poljskom gradu Krakovu ostalo je još manje od godinu dana (25. srpnja – 1. kolovoza 2016.), a taj je najveći događaj za mlade u katoličkoj crkvi ovih dana dobio hrvatsku verziju himne pod nazivom “Blagoslovljeni milosrdni”.

Ured HBK za mlade potaknuo je prijevod pjesme koju je izvorno napisao Jakub Blycharz. Prevela ju je Marina Breški, a prilagodili Romana Bilaver, Ana Buljan, Petar Buljan te don Ivan Šibalić.

Pjesma je snimljena u produkciji Nove Eve. Glavni su vokali Sara Sučić, Petar Buljan te Grgur Sesar, a prateći vokali Ana Buljan, Petar Buljan, Grgur Sesar, Filip Jozić, Kornelija Palić Papafava te Jakša Papafava.

Iz Nove Eve najavljuju popratni videospot, a dotad hrvatsku himnu Svjetskog susreta mladih možete poslušati na službenom kanalu na YouTubeu Ureda HBK za mlade. Želite li je imati u zvukovnom formatu (MP3), preuzmite je OVDJE.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=q_F8vwSccns]

Više informacija o Svjetskom susretu mladih pronađite na službenim web-stranicama (engleski) ili na Facebooku (hrvatski).

program Svjetskog susreta mladih 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.