Obećanja Frame Samobor

1014931_1539037463014834_7785619663000859654_o

U subotu 17. siječnja (blagdan sv. Antuna Pustinjaka) u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije naši mladi samoborski framaši obećali su posvetiti svoju mladost Isusu Kristu. Među onima koji su izrekli po prvi put „Evo me“ bili su Dorotea Gunčić, Marijeta Karlović i Jakov Razum; a Nora Jelković, Laura Nenadić, Lara Rimac, Paula Stier, Ivana Vitko i Kristijan Žibrat obnovili su svoja obećanja.

Misu je predvodio naš fra Marin uz prisustvo duhovnih asistenata naših dragih framaša koji su došli svjedočiti i dijeliti našu veliku radost, a misu su pratili i svojim lijepim glasovima postulanti. Kao poseban gost iznenađenja, postulant i bivši framaš Antonio Kirin svjedočio je na vrlo simpatičan i mladima bliski način kako je odlučio slijediti Gospodina. Nakon euharistijskog slavlja uslijedilo je druženje u prostoriji samostanske blagavaonice uz prijatelje, pjesmu i hranu.

Zahvaljujemo se svoj našoj braći i sestarama koji su dijelili našu radost i pomolili se da budemo ustrajni svjedoci Kristove ljubavi i neka dragi Bog blagoslovi naše framaše da budu hrabri, veseli navjestitelji Njegovoga kraljevstva po uzoru na sv. Franju.

Paula Stier, Frama Samobor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)