Frama Okučani – prva primanja

Okučani1

Nakon dugo vremena napokon je došao i taj dan – dan kada smo primljeni u Framu i postali dio te predivne bajke. 03.11.2013. odlučili smo svim srcem slijediti Isusa, kao što je to činio sv. Franjo. Na kraju nedjeljne Euharistije su fra Mario, fra Milan i naša područna predsjednica Tanja Radman održali obred primanja. Naša srca bila su ispunjena i nitko nije skidao osmijeh s lica. Kao i svake nedjelje i ovaj put s nama je zbor “Glas radosti” slavio Gospodina pjesmom. Nakon svete mise svi smo se okupili kako bi ovaj prekrasni trenutak ovjekovječili s nekoliko fotografija. Zatim smo zajedno s našom braćom i sestrama sišli u kriptu na druženje. Ondje su nas dočekali članovi naše susjedne Frame, Frame Cernik. S njima smo kao i s dragim prijateljima iz Zagreba razmijenili iskustva, misli i osjećaje.

Svi oni su svojim dolaskom donijeli posebnost ovom danu i najmanje što možemo učiniti jest zahvaliti im što su bili s nama i ugrijali naša srca. Cijelim svojim bićem zahvalni smo Bogu, našem Ocu što je bio uz nas kad nam je bilo najteže i sad kad je naša duša osjetila neopisivu radost i mir. Isto tako zahvalni smo na svim dragim ljudima koji su nas podupirali na našem životnom putu i koji će sigurno biti uz nas na putu priprave za Obećanja. Nažalost sve što je lijepo kratko traje pa je tako i ovaj dan završio rastankom. Ostala su samo lijepa sjećanja na još jedno poglavlje naše bajke i iskustvo koje je doživotno urezano u naša srca.

 

Maja Čavrag, Frama Okučani

1 Comment

  1. Dragi Mladi Framašiprimite puno lijepih pozdrava od Frame Privlaka Osiječkog područnog bratstva koji vam od srca čestitaju na ulasku u Framu, Živite svoj mladenački život sada u zajedništvu sa svim framašima diljem naše lijepe domovine i šire i neka vas dragi Bog na tom putu prati a Zagovor Našeg Serafskog Oca Franje neka bude uvijek uz vas …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)