Obećanja Frame Slavonski Brod

brod10a

U subotu, 20. travnja, s velikim iščekivanjem i radošću, dočekasmo i naša obećanja.
Misa je počela u 18:30 predvođena našim duhovnim asistentom fra Marijanom Glamočakom. Došli su nam framaši iz Đakova, koji su i svirali na misi te framaši iz Sikirevaca, naše obitelji, prijatelji, profesori i ostali narod s kojima smo proslavili Misu.
Ove godine imali smo malo drugačiji redoslijed obećanja pod Misom, ali bilo je jako lijepo i svečano. Prva obećanja dala je Dora Dežmić, a obećanja su obnovili: Matea Akšamović, Matej Kocić, Barbara Polić, Elizabeta Polić, Zrinka Rajković i Ivana Zeba. Primanje u Framu nije bilo pod Misom, nego smo ih imali na mjesnom susretu Frame, pa su tako u našu Framu primljeni: Antonija Gubić, Ivan Gubić, Marta Marjanović, Petar Marjanović, Marina Martinović i Matej Samardžić. Drago mi je što sam primljena u Framu i jedva čekam biti obećanik!
Poslije Mise uslijedilo je ono što smo svi čekali-hrana. Počastili smo se kolačima, kiflicama, mezom i raznim drugim poslasticama. Nakon toga slijedio je skeč (smišljen dan ranije) koji je ispao genijalan. Druženje smo nastavili pjesmom i plesom uz odlične svirače Frame Đakovo. Pridružili su nam se i naši prijatelji te su s nama pjevali i plesali i tako zahvaljivali Bogu za sve što se dogodilo toga dana. Na kraju smo se teška srca morali oprostiti od svih njih i jedni od drugih te sretni krenuti svojim kućama.
Došao je tako kraj još jednih obećanja i zahvaljujemo svima koji su došli te jedva čekamo sljedeća obećanja Frame Đakovo. Upoznali smo nove ljude i bilo nam je jako lijepo družiti se i zajedno pjesmom slaviti Gospodina. Hvala svim framašima koji su se potrudili da obećanja Frame Brod budu što bolja i ostanu svima u lijepom sjećanju. Svima mir i dobro!

Marta Marjanović, Frama Slavonski Brod

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)