Primanja i obećanja Frame Meterize

Dana 26. siječnja 2013. u župi Svetog Jeronima na Meterizama u Šibeniku održana su primanja i obećanja Frame Meterize.

obećanja

Na samom početku okupljene je u ime mjesnog bratstva pozdravio naš duhovni asistent fra Šimun Markulin. Misno slavlje predvodio je duhovni asistent Zadarsko-šibenskog područnog bratstva fra Ivan Lukač. Misu su koncelebrirali i fra Mirko Klarić(naš župnik), fra Damir Čikara, fra Perica Maslać, fra Ivan Maletić i don Ivan Soldo. Tijekom svoje  propovijedi fra Ivan Lukač naglašavao je :“ Žetva je velika, ali radnika malo…“ ( Lk 10,2) podsjećajući tako sve framaše, ali i ostale prisutne, da u Božjem polju ima posla za sve.

obećanja2

U bratstvo su primljene tri framašice, šest ih je po prvi puta dalo svoja obećanja, a obnovilo ih je njih četrnaest.

Nakon zajedničkog fotografiranja uputili smo se u dvoranu kako bi svi zajedno proslavili naša primanja i obećanja. Punog želudca framaši iz svih krajeva našeg područnog bratstva (Frama Šibenik-Gospa van Grada, Frama Drniš, Frama Knin, Frama Šubićevac, Frama Miljevci, Frama Lišane, Frama u osnutku Vidici) su se međusobno družili i upoznavali, a za zabavu i glazbu bio je zadužen framaški glazbeni trio.

obećanja3

Još jednom zahvaljujemo svima koji su došli i tako uveličali ovaj poseban događaj u našim životima. Također, hvala svima onima koji su na bilo koji način pridonijeli na organizaciji ovog susreta.

Robert Ljubić, Frama Meterize

obećanja4

1 Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)