Obećanja Frame Ilok

 

Baš u pravom trenutku sunce nas je poslužilo i pokušalo naša Obećanja učiniti još ljepšim. Kao i svake godine, treći put za redom i mi smo radosna srca odlučili na godinu dana svoj život posvetiti Kristu.

Važan dan za nas bio je 12. svibnja. Predvoditelj misnog slavlja bio je fra Josip Šoštarić iz Šarengrada. Svojom divnom propovijedi potaknuo nas je na dobra djela, još veće slavljenje Krista i pouku da ljubimo jedni druge kao što je Isus ljubio nas. Obećanika je bilo ukupno 6. Kao i obično, pridružili su nam se i drugi framaši iz našeg područnoga bratstva kako bismo skupa proslavili ovaj važan dan.

Ostali dio večeri zaputili smo se u samostanski podrum, po naški zvano katakombe. Tamo smo prikazali skeč kojemo je pouka – recimo NE abortusu. Nakon skeča prikazali smo pjesmu za koju je zaslužan naš glazbeni trojac. Odatle i natpis na našim majicama: …cilj je moj odsad’ živi Krist!

Naravno da je poslije svega izvedenog započelo i framaško veselje. Uz pjesmu i ples večer je prošla brzo, ali osobito lijepo. Naravno da bi se željeli zahvaliti svima koju su došli i da vas sljedeće godine bude još više.

Ana-Marija Dobošević, Frama Ilok

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)