Obećanja Frame Belišće [FOTO]

Nakon tmurnog i kišovitog tjedna, u subotu, 21. travnja, pojavilo se i prigrijalo sunce. Baš u pravi tren, sve se lijepo posložilo, za obećanja Frame Belišće.

Sedam framaša obnovilo je obećanja, a to su: Renato Božić, Ina Cerovečki, Lucija Hosi, Ramona Podobnik, Jerko Šimić, Petar Španiček i Sead Vučak (te Lucija Sipl koja će naknadno obnoviti). Osim seniora, imali smo i četiri framaša koja su po prvi puta dala obećanja, a oni su: Iva Nađ, Marija Strugačevac, Toni Šabjan i Ana Vukalović.

U crkvi sv. Josipa Radnika, misu je predvodio (svima nam poznati), duhovni asistent našega područja, fra Robert Ćibarić, a misno slavlje pratio je zbor OFS-a, zajedno sa ovogodišnjim primljenicima Frame Belišće.

Nakon završetka mise, uz malu zakusku i druženje, domaćini su priredili i igrokaze. Prvi je doduše bio nešto ozbiljniji, dok su drugim, dečki podigli atmosferu. Naravno, nakon igrokaza, pravo slavlje tek je počelo! Uz pjesmu i ples, mogli smo se družiti cijelu noć…

Ovim putem želimo još jednom zahvaliti svima koji su svojim dolaskom uljepšali i uveličali naša obećanja. Naravno, ujedno zahvaljujemo i svima koji su pomogli oko organizacije.

I što još reći? Koju posluku porati? Bila nam je čast i vidimo se uskoro! Veliki pozdrav iz Belišća, Bog Vas blagoslovio!

Ana Francuz, Frama Belišće

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.