Obećanja i primanja u Frami Metković

Sve je spremno, broje se i zadnji dani, sati, minute… Napokon došao je i taj 4. ožujak, naš dan! Dan kada je Frama Metković postala bogatija za čak šesnaest novih primljenika te dvanaest obećanika.
Svetom misom u 11:00h u crkvi Sv. Ilije koju je predvodio područni duhovni asistent Splitsko-duborvačkog područja fra Frano Doljanin, započeo je i naš put – novi put. Kao što kaže Matejevo evanđelje “Evo, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije, a bezazleni kao golubovi!” (Mt 10,16) i mi smo poslani služiti našem bratstvu, našem gradu, našem sv. Franji.

Iako iznenađeni malim brojem gostiju, proslavili smo taj naš dan. Nakon završetka misnog slavlja, program smo nastavili u Hotelu Narona uživajući u hrani i piću, gdje su nam se pridružili članovi crkvenog benda “Zvjezdice”. Pala je i koja pjesma, čisto za atmosferu. Po završetku ručka održali smo i izbore na kojima je za novu predsjednicu izabrana Martina Crnčević.

Zahvaljujemo se Ani Mikulić, područnoj predsjednici i posebno fra Frani Doljaninu te ostalim gostima što su uveličali naše slavlje. Nadamo se ponovnom susretu, a do tada mir i dobro!

Ana i Marija Bajo, Frama Metković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.