Hodočašće šibenskih framaša u Međugorje

U subotu, 26. ožujka 2022., mladi hodočasnici krenuli su u Međugorje.

Među hodočasnicima bili su i framaši Frame Šibenik – Šubićevac i Frame Šibenik – Gospa van Grada. Tijekom ranojutarnje vožnje izmolili smo žalosna otajstva krunice na nakane: za obitelji, roditelje, domovinu, duhova zvanja i svećenike.

Po dolasku u Međugorje našu tjelesnu snagu okrijepili smo ukusnim ručkom u restoranu Filii. Nakon kratkog odmora krenuli smo na Podbrdo. Putem smo molili radosna otajstva krunice.

Kada smo stigli na Podbrdo, izmolili smo Zdravo, Kraljice te nakratko ostali u tihoj osobnoj molitvi. Zajedno smo se fotografirali ispred Gospina kipa. Zatim smo se pješačeći uputili prema crkvi svetog Jakova. Slobodno vrijeme iskoristili smo za osobnu molitvu, ispovijed, druženje, kupnju suvenira…

Okupili smo se na Euharistiji i zajedničkom klanjanju. Obnovljena srca i s pjesmom na usnama u kasnim večernjim satima vratili smo se svojim kućama.
Od srca hvala Gospodinu i Gospi koji nas prate tijekom naših života te fra Mariju Radmanu, župniku i gvardijanu Svetog Ante na Šubićevcu, koji je organizirao hodočašće.
Ivana Radan, Frama Šibenik – Šubićevac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.