Poziv na proslavu 30. rođendana Frame

Draga braćo i sestre!

S veseljem vas pozivamo na proslavu 30. rođendana Frame koji će se održati 30. travnja 2022. u Zagrebu na Svetom Duhu (Ul. Sveti Duh 31, 10000, Zagreb) pod geslom „Neka imaju Duha Gospodnjeg“ (sv. Franjo Asiški).

Zahvalni smo Gospodinu na proteklom razdoblju u kojem je Frama dala velik doprinos društvu i Crkvi u Hrvata stoga ovu obljetnicu želimo obilježiti prikladnim programom. Okupljanje i prijave su predviđeni na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (Ilica 242, 10 000, Zagreb) od 8:00 do 9:30 (uz raniju prijavu preko e-Frame za sadašnje članove Frame i preko Google obrasca za sve ostale sudionike). Nakon prijava održat će se svečano misno slavlje poslije kojeg će uslijediti ručak te prigodni program.

Sudjelovanje na programu neće biti moguće onim sudionicima koji se ne prijave do 9:30. Naknadno ćemo objaviti i poslati detaljan program proslave.

Prijave će se vršiti područnim vijećima preko e-Frame do 20. ožujka 2022. godine, a pozvani su simpatizeri, primljenici, obećanici, duhovni asistenti i bratski animatori.

Želja nam je okupiti i sve bivše framaše kao i članove Franjevačkoga svjetovnog reda kako bismo zahvalili Bogu na svim primljenim milostima. Bivše članove svojih mjesnih bratstava možete obavijestiti o proslavi te ih uputiti da se prijave preko poveznice: https://docs.google.com/forms/d/1Hz5nyDNyUEbZkAOG6DYm8UdvD9iR_7Pr_PX5NA03i2U/viewform?edit_requested=true.

Participacija za susret iznosi 50 kuna (za odrasle i djecu od 12 godina).

Ako vam je potreban smještaj u Zagrebu, javite se svom područnom vijeću.

Sve vas potičemo na molitvu za ovaj susret i pozdravljamo franjevačkim pozdravom,

mir i dobro!

fra Ivica Janjić, OFM
predsjednik Konferencije nacionalnih duhovnih asistenata Frame

Ana Matić,
predsjednica Hrvatskog nacionalnog bratstva Frame

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)