Obećanja Frame Zagreb – Sveti Duh

U nedjelju, 21. studenog , u crkvi sv. Antuna Padovanskog, održala su se obećanja Frame Sveti Duh. Trinaest framaša izreklo je svoje Evo me! pred Kristom na večernjoj Svetoj Misi koju je predvodio fra Filip Pušić, ujedno i duhovni asistent bratstva.

Takav radostan trenutak zaslužuje i lijepu proslavu. Tako se daljnje druženje održalo u dvorani Antonio, a ubrzo se premjestilo i na novootvorenu adventsku kućicu kod fratara. S ukusnom hranom, toplim napitcima, s pjesmom i dobrim društvom možemo bez ustručavanja reći da su se obećanja proslavila dostojanstveno, radosno i s puno ljubavi.

 

Trinaest mladih osoba obnovilo je svoja krsna obećanja i svjesno odlučilo na godinu dana živjeti čistoću, poslušnost i siromaštvo, baš poput svetog Franje. Za obećati tako nešto, kao što je i fra Filip rekao, potrebno je biti malo lud i mnogo hrabar. Zato smo jako ponosni na volju i želju naših framaša i obećanika i želimo im mir i ustrajnost na njihovom putu!

Ovim putem se želimo i zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli da taj dan bude što ljepši i ugodniji i hvala svim framašima i ostalima koji su nas došli podržati!

Mir i ustrajnost!

Iva Putica, Frama Zagreb – Sveti Duh

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)