Nova adresa Frama portala

Draga braćo i sestre, dragi framaši, sadašnji i bivši, dragi duhovni asistenti, dragi svi vi koji čitate Frama portal!

Prije svega, hvala što čitate tekstove framaša i duhovnih asistenata koje se objavljuju na našem portalu, hvala što pratite život Frame – hvala što čitate vijesti s naših obećanja, seminara i duhovnih obnova.

Frama portal imao je duže vrijeme tehnički problem – poveznica za portal nije se mogla dijeliti na Facebooku i na Instagramu. Zbog toga je bilo teško dijeliti objave s Frama portala. Kako bismo u potpunosti riješili taj problem, cijeli smo portal prebacili sa stare mrežne adrese, frama-portal.net, na novu: frama-portal.ofs.hr. Dizajn portala ostao je isti, sačuvane su i sve prijašnje objave – sve od 2011. do danas, kao i svi komentari. Stari portal će za sada ostati tamo gdje je, ali će se nove objave objavljivati samo na stranici frama-portal.ofs.hr.

Portal smo prebacili na drugu adresu iz razloga jer smo htjeli da naši tekstovi dođu do što više ljudi, da što više ljudi čuju radosnu vijest koju im želimo prenijeti. Stoga vas pozivamo da i dalje čitate Frama portal i da dijelite tekstove koji vam se svide (jer je to sada moguće nakon dužeg vremena). Također, ako želite saznati kada se objavi neka nova objava, možete se pretplatiti na obavijesti o novim objavama (gumb za pretplatu nalazi se na dnu stranice).

Gospodin vam dao mir i dobro!

uredništvo Frama portala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)