Obećanja Frame Samobor

Obećanja – za framaše je to poseban događaj. Obećanje Bogu da ćemo godinu dana biti aktivni u frami, davati maksimum, sve činiti s ljubavlju uz dozu žrtvovanja. Biti podrška i rame za plakanje svojoj braći i sestrama. Najbitnije od svega, molitva, dajemo obećanje Bogu da ćemo moliti.

Dajemo obećanje Bogu da ćemo moliti, biti vjerni, prihvatiti križ, zahvaliti na svemu što imamo, redovito ići na svetu misu i činiti dobra djela svaki dan. Obećali smo da nećemo skrivati svoju vjeru već da ćemo s ponosom govoriti o ljepoti naše vjere, o našem Spasitelju.

To obećanje, toliko posebno i jako, dalo je ove godine 11 framašica. Željka, Petra, Ana, Klara Z., Paula, Klara A., Karolina, Antonija, Dora, Ozana i Terezija, svaka posebna na svoj način. Hvala od srca svima koji su došli kao podrška 9. veljače na obećanja Frame Samobor, također hvala svima koji su nas na taj dan nosili u srcima i u molitvama.

U petak 15.2. imali smo izbore za nove vijećnice. Izabrane su:

  • Klara Znika kao predsjednica,
  • Klara Aščić kao potpredsjednica,
  • Karolina Popović kao voditeljica formacije,
  • Ozana Razum kao tajnica i
  • Petra Severović kao blagajnica.

Hvala na prihvaćanju službe i unaprijed hvala na svim dobrim djelima koje ćete učiniti u ovoj godini ispred vas, uz pomoć bratstva.

BVB!

Terezija Žura, Frama Samobor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)