FOTO: Duhovna obnova Zadarsko-šibenskoga područnog bratstva

U kraljevskom gradu Kninu 10. i 11. veljače održana je prva duhovna obnova Zadarsko-šibenskoga područnog bratstva ove godine.

Na obnovi su sudjelovala mjesna vijeća koja su prvi dan na početku imala svetu misu koju je održao fra Božo Ančić, vojni kapelan u Kninu. Poslije mise, lijepo ugošćeni framaši večerali su na račun domaćina. Nakon okrjepe tijela, nastavila se okrjepa duše. Područni duhovni asistent fra Ivan Lukač održao je klanjanje koje je glazbeno pratio VIS David.

Sljedećeg dana u prijepodnevnim satima fra Ivan Penava i teolog Bernard Šarić održali su predavanja o zajedničkoj i osobnoj molitvi te njezinu utjecaju na svakoga prisutnog pojedinca.

Sunčano poslijepodne framaši su proveli na kninskoj tvrđavi gdje je održan rad u skupinama. Pričali su o svojim službama, razmjenjivali iskustva, a sve na rast i izgradnju mjesnog, pa s tim i područnog bratstva.

Susret je završio euharistijskim slavljem u crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta. Framaši su se, napunjeni i ispunjeni duhom Božjim, vratili svojim kućama gdje će raditi na rastu zajedničke molitve svojih mjesnih bratstava.

Paško Zoričić, Frama Šibenik-Gospa van Grada

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F125218447541564%2Fvideos%2F1367965186600211%2F&width=622&show_text=false&height=460&appId

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.