[FOTO] Obećanja Frame Samobor

o_samobor_2016_01

U subotu, 23. siječnja, 12 samoborskih framaša obećalo je da će “posvetiti svoju mladost Kristu, živeći evanđelje u bratstvu Franjevačke mladeži”. Četiri framaša su po prvi pu rekli svoj “Evo me!”, a osmero je obnavljalo svoja obećanja.

Dva tjedna uoči obećanja Frama Samobor imala je duhovnu obnovu na Kotarima koju je predvodio fra Marin Grbešić. Govorio je o trima pozivima: pozivu na život, pozivu da budemo kršćani i o pozivu da budemo framaši. U zajedništvu smo si posvjestili o ulozi nas, mlađih kršćana u svijetu te o onome što ćemo obećati.

Duhovna obnova na samoborskim Kotarima prije obećanja. Obilje zajedništva, radosti, bratstva, ljubavi. Hvala ti Bože na ovoj divnoj milosti. 🙂

Posted by Frama Samobor on 10. siječnja 2016

Misno slavlje započelo je u 18:30 u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije koju je predvodio fra Marin Grbešić s duhovnim asistentima drugih bratstava i samoborskog kapelana. Pjesmom ga je pratio zbor koji pjeva na večernjoj misi, postulanti i samoborski framaši.

Oko 200 framaša iz svih krajeva Zagrebačkog područnog bratstva došlo nas je podržati u našoj odluci, što nas je zaista oduševilo. Nakon euharistijskog slavlja nastavili smo druženje u Kući susreta Tabor gdje smo uz poseban program, glazbu i hranu uživali sa svim našim prijateljima.

Hvala svima na lijepim željama i imajte nas u molitvama da budemo ustrajni u našoj odluci te da se svjesno odazovemo na svaki poziv dobra!

Paula Stier, Frama Samobor

Jučer smo izabrali naše novo vijeće Frame Samobor. Neka im Bog po zagovoru sv.Franje podari mir i ustrajnost. Preporuč…

Posted by Frama Samobor on 31. siječnja 2016

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)