Primanja i obećanja Frame Knin

Članovi mjesnog bratstva Franjevačke mladeži Knin imali su primanja i obećanja u nedjelju 24. siječnja 2016. Euharistijskim slavljem u crkvi GVHKZ-a predsjedao je fra Perica Maslać (Šibenik), a koncelebrirali su fra Ivan Lukač i fra Božo Mandarić (Gračac). Naše slavlje uzveličao je fra Damir Čikara.
U mjesno bratstvo Franjevačke mladeži primljeno je 16 framaša, a 12 ih je dalo obećanja na godinu dana. Obred primanja i obećanja predvodili su Tomislav Maričić, predsjednik Frame Knin, i fra Ivan, mjesni duhovni asistent. Liturgijsko pjevanje animirao je Gospin VIS. Osim domaćina, na slavlju je sudjelovalo i 50-ak framaša iz šibenske župe Gospa van Grada, Šubićevca, Drniša, Lišana Ostrovičkih, Zadra (Arbanasi) i Gračaca.
Nakon euharistijskog slavlja, domaćini i njihovi gosti imali su domjenak u dvorani samostana Sv. Ante Padovanskog. Neizostavna je bila i pjesma uz harmoniku i gitare uz Vis DAVID. Nakon mise održali su se izbori te su izabrane sljedeće osobe: predsjednik je postao Antonio Nikšić, potpredsjednik Tomislav Maričić, voditeljica formacije Ana Slugan, tajnik Davor Šimičević i blagajnik Kristian Tuka.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)