Obećanja Frame Samobor

SAMSUNG CAMERA PICTURES

U Prvoj Petrovoj poslanici nam Bog poručuje „Budite sveti jer sam Ja svet“. Nisu stoga samo odabrani pojedinci pozvani na svetost, nego svi mi. S tim riječima motivacije odlučili smo proslaviti naša obećanja 18. siječnja. Misu je predvodio vlč. Krunoslav Kocijan, ujedno i naš duhovni asistent, u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Kako bismo se pripremili za ovaj poseban događaj u našim životima imali smo tjedan prije duhovnu obnovu koju je vodio fra Marino Kuzminski. Istaknuo je važnost odnosa prema bližnjima jer su upravo oni najbliži put do Boga.

Bog nas je vodio ovim putem jer ima plan za svakog od nas i zajedno možemo pokrenuti promjenu u svijetu. Troje nas je dalo po prvi put obećanja, a troje ih je obnavljalo. Prinosili smo darove: habit, krunicu, pepeo, svijeću , kruh i vino uz melodije večernjeg zbora u kojem pjevaju i framaši.  Nakon misnog slavlja otišli smo u blagavaonicu i družili smo se s framašima koji su došli podijeliti ovaj trenutak s nama. Hvala vam od srca što ste došli i bilo nam je drago družiti se, pjevati i dijeliti našu radost s vama!

Molite se da nam Bog pomogne živjeti i ispuniti naša obećanja te da u svakidašnjem životu našim djelima ponovimio odgovor Gospodinu „Evo me!“

25.1 održali smo i naše izbore za vijeće- za predsjednika je izabran Kristijan Žibrat, za potpredsjednicu Ivana Vitko, voditeljica formacije je Laura Nenadić, tajnica je Nora Jelković, a blagajnica je Paula Stier.

Bog vas blagoslovio!

Paula Stier, Frama Samobor

1 Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)