Božićna poruka uredništva Portala

ekipa frama portala

Draga braćo i sestre,

sretan vam i blagoslovljen Božić! Neka svjetlo božićnog otajstva obasja vas i vaše obitelji, a i vaša mjesna bratstva Frame. Vjerujemo da ste se svi dobro pripremili za proslavu utjelovljenja našeg Gospodina Isusa Krista jer znamo da ste tijekom došašća bili itekako aktivni. Nama je zadovoljstvo prenositi vijesti o vašim humanitarnim akcijama, glazbeno-scenskim programima  i raznim drugim aktivnostima-zbog vas Portal i postoji. Nastavite samo tako i dalje, jer vi ste svjetlost svijeta i sol zemlje (Mt 5,13-14). Budite toga svjesni u svakom trenutku svog života, pa tako i tijekom proslave ovogodišnjih blagdana.

Sretna vam i nova kalendarska godina! Neka Bog ispuni sva vaša opravdanja traženja i neka vam 2013. godina bude puna duhovnog blagostanja, zdravlja i ljubavi.

Ova je godina za nas bila puna promjena. Nekoliko puta se mijenjao sastav uredništva, iz raznih razloga, i ponekad je Portal možda zbog toga patio. Ovim putem se ispričavamo za sve pogreške i propuste. U sljedećoj godini ih namjeravamo ispraviti što je više moguće, no za to nam je potrebna vaša pomoć. Javite nam što vam se sviđa, što vam se ne sviđa, što bi željeli vidjeti itd. Budite u kontaktu sa svojim područnim predstavnicima za Portal i šaljite im izvješća sa važnih događanja u vašim bratstvima. Ako ste napisali neku lijepu meditaciju za jedan od vaših mjesnih susreta, pošaljite ju i podijelite sa framašima diljem naše domovine, a i šire. Komentirajte, „lajkajte“, kritizirajte…

Bog vas blagoslovio!

Mir i dobro!

Uredništvo Frama Portala

2 Comments

  1. Vi ste bili super ove godine i samo nastavite tako.. Ovo će sada vidjeti cijela Hrvatska a i šire, je l’ da?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)