Obećanja Frame Split – sv. Obitelj

U subotu, 17.3.2012. mladi iz Frame svete Obitelji Split okupili su se kako bi se primili u Framu, dali ili obnovili svoja Obećanja.
Podršku su nam došli dati braća i sestre  iz preostale dvije splitske Frame te ”kolege”   iz Sinja i Šibenika. Srdačno smo se pozdravili i žurno krenuli u crkvu kako bismo ponovili pjesme za misno slavlje. Na misu, u 11 sati, došli su i članovi OFS-a naše župe koji su nam također došli pružiti potporu u našoj odluci da još godinu dana živimo po Evanđelju. Pod novim geslom ”Učinit ću vas ribarima ljudi!”, obećali smo da ćemo živjeti po tom geslu i širiti radosnu vijest u bratstvu i izvan njega. S pjesmomu zraku smo krenuli na malu zakusku.
Nakon ručka uslijedili su izbori. Odlučili smo izabrati pet članova Vijeća. Izbori su protekli u najboljem redu. Neki su dobili iste funkcije kao i prošle godine, neki nove, a dva ”mušketira” su napokon ušla u Vijeća naše Frame koja su pune dvije godine činile samo žene.

Ivana Ćapalija, Frama Split-sv. Obitelj

3 Comments

  1. Čestitke našoj Sv. Obitelji! Neka vas Bog prati u vašem radu 🙂 I dalje mi nije jasno kako Iva razlikuje njih dvojicu?!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)