Najava: Treći Framasong ove godine u Zagrebu

Ovogodišnji, treći festival duhovne glazbe Framasong održat će se 12. prosinca 2020. Pitanje koje slijedi je “Gdje?”. U svačijem domu. Sve potrebno je otići na internetsku stranicu, dobro se smjestiti i uživati!

Framasong je festival duhovne glazbe koji potiče i razvija kreativnost natjecatelja i organizatora kroz slavljenje Gospodina. Pandemija koju je uzrokovao koronavirus utjecala je na mnoge događaje ove godine, a samim time i na Framasong.

Sukladno novonastaloj situaciji organizatori su morali prilagoditi događaj, te će se ovogodišnji festival održati u jednome zagrebačkom studiju bez publike, a sve će se moći pratiti uživo putem YouTubea.

“Iznimno smo uzbuđeni oko ovogodišnjeg Framasonga. Puno je pitanja bilo, puno nepoznanica, no uspjeli smo naći soluciju koja će biti sigurna za sve te održati najbitnije elemente ovoga festivala”, izjavio je organizator Framasonga Luka Grgić koji je bio inicijator ovakvog načina održavanja festivala.

“Uvijek je bolje biti okružen ljudima, da zajedno radimo i uživamo dok Ga slavimo, no u situaciji poput ove brinemo se i za sigurnost natjecatelja, gledatelja i svih koji sudjeluju u organizaciji te smo se odlučili za ovaj korak”, dodao je.

Podsjetnik za sva bratstva: prijave su i dalje otvorene. Unutar pravilnika nalaze se sve bitne upute o prijavama i sudjelovanju koje možete vidjeti na službenoj stranici framasong.com.

Ovim putem želimo pozvati sve Frame da se prijave i svojim nastupom uveličaju ovaj događaj. Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na službeni e-mail framasong.official@gmail.com ili stranice na Facebooku i Instagramu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)