FOTO: 15 godina Frame Gospe od Pojišana

Dana 6. studenog framaši Frame Gospe od Pojišana proslavili su 15 godina postojanja bratstva. Taj smo dan proslavili na najbolji mogući način slaveći svetu misu u 19 sati kojoj je prethodio svečani program s početkom u 18 sati. Program se sastojao od pozdravnog govora naše predsjednice Zrinke Magazinović i pozdrava našeg duhovnog asistenta fra Miljenka Vrabeca koji je istumačio početak našeg bratstva.

Nakon njih riječ je preuzeo bivši predsjednik Mario Šiško koji je tumačio značenje Frame za njega. Još je kratko ispričao povijest našeg mjesnog bratstva u godinama kada je on bio predsjednik. Njegovo izlaganje nastavili su prošli predsjednik Toni Pejković i sadašnji potpredsjednik Krešimir Ruić koji su pobliže opisali duh našeg bratstva u nedavnim godinama. Program je završio svetom misom u 19 sati nakon koje je bila večera u prostorijama samostana i druženje.

Zahvaljujemo svima koju sam pomogli uzveličati ovo slavlje i svakom tko je kroz ovih 15 godina našeg postojanja bilo kako doprinio boljitku naše Frame, bilo nekakvim savjetima, materijalnom pomoći ili svojom molitvom. Od srca smo i Bogu zahvalni koji nas drži zajedno sve ove godine i preporučamo se svima vama u molitve da nas i dalje Duh Sveti vodi i da nas prati zagovor svetog Franje.

o_gospeodpojisana_2016_01

Bog vas blagoslovio!

Krešimir Ruić, Frama Gospe od Pojišana

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fframa.pojisan%2Fposts%2F557031971161273&width=622&show_text=true&height=773&appId

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.