Obećanja Frame Vukovar – Borovo Naselje

U subotu, 4. prosinca 2021. osmero framaša dalo je svoja obećanja u Frami Borovo Naselje, a Svetu Misu predvodio je naš duhovni asistent fra Ivan Crnković.

Pripreme pune sreće, uzbuđenja, ali i malo stresa počele su tjednima prije velikog dana. Stres je uglavnom dolazio od nesigurnosti da nešto neće ići po planu, ali smo na kraju nadmašili svoja očekivanja. Puno smo razmišljali što bi ove godine mogli uzeti kao geslo i kada nam je naše vijeće predložilo i ispričalo priču o Chiari Corbelli Petrillo i njezinoj životnoj priči i ustrajnosti u vjeri, odlučili smo se da nam geslo bude naslov Chiarine biografije ,,Rođeni smo i nikada ne ćemo umrijeti“.

Odabrali smo to geslo zato što smatramo da bi ljudi trebali shvatiti da tjelesna smrt ne označava kraj života, nego početak onoga pravoga, vječnoga. Moramo priznati da smo svi taj dan bili nervozni i napeti, no već dolaskom naših framaša iz OPB-a i početkom Svete Mise zaboravljena je nervoza i u potpunosti smo se prepustili slavlju. Vjerujemo da ćemo svi pamtiti to veselje i zajedništvo kao najveće ovogodišnje događanje u našoj Frami, što i jest.

 

Emilia Lovrić i Lea Šimić, Frama Vukovar – Borovo Naselje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.