FOTO/VIDEO: Frama Split-Gospa od Zdravlja u Hodu za život

Sveti Franjo Asiški jednom je rekao: “Uvijek propovijedajte Evanđelje, a kada je potrebno koristite i riječi”. Mi smo progovorili bez ijedne riječi. Mi smo govorili svojim hodom. Govorili smo u ime onih koji to ne mogu, govorili smo u ime onih koji možda nikad neće dobiti priliku progovoriti – nerođene djece. Govorili smo i za one majke koje misle da su same i da nemaju drugog izlaza osim pobačaja.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fikatolici%2Fvideos%2F1933444523537508%2F&width=622&show_text=false&height=345&appId

Ove godine bila sam volonterka sa svojim framašima. Kako je samo predivno kad se od tebe traži samo malo, a možeš dati puno. Dali smo samo dio našeg vremena, a poslali smo poruku koja će odjekivati danima, pa i mjesecima – sve do sljedeće godine kad će nas, nadam se, biti još više.

Drago mi je što smo mogli biti dio ovog velikog i prekrasnog projekta tj. biti dio vesele složne ekipe u zelenim majicama i hvala im na svemu. A tebi, Splite, hvala na predivno ispričanoj priči. Hvala na svakom osmijehu, lijepoj riječi, pjesmi i zajedništvu. Hvala ti, Splite, što si prepoznao za što se vrijedi boriti.

Sara Franić, Frama Split-Gospa od Zdravlja


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.