Područna škola animatora Osječkoga područnog bratstva

Mir i dobro!

18. i 19.rujna u Vukovaru, u župi sv. Josipa Radnika u Borovu Naselju održana je područna škola animatora za Osječko područno bratstvo pod geslom ”Sijati radost gdje god prolazimo!”

Sve je započelo u petak u poslijepodnevnim satima u Vukovaru gdje su se okupili mladi framaši iz Vukovara, Sikirevaca, Požege, Tvrđe, Juga II., Našica i Belišća. Nakon večernje mise igrale su se razne igre upoznavanja kako bi se mladi još bolje međusobno upoznali i sprijateljili. Nakon večernje mise uslijedilo je druženje te večernji program, a za kraj dana prisustvovali smo klanjanju koje je vodio fra Marino Kuzminski.

U subotu, nakon doručka imali smo rad po skupinama i plenum, a zatim su Nina Prugović i Jelena Lučić imale predavanje o tome kako bi trebao izgledati susret,te kako napraviti i voditi kvalitetan susret. Nakon toga smo ponovno imali rad u skupinama te je fra Marino Kuzminski imao kratko predavanje na temu: „Širiti radost gdje god prolazimo“. Uslijedilo je druženje i  razne zanimljive igre te odmor. Poslijepodne smo se također pripremali za Svetu misu na kojoj su pjevali framaši. Poslije mise bila je večera, kratko druženje i rastanak te polazak kućama.

Nadam se da  će svima ova škola animatora ostati u lijepom sjećanju, te da će svatko u svojim bratstvima prenijeti ono što smo naučili.

12021820_10204918638306300_725089146_n                                                                                                          Iva Škarica, Frama Borovo Naselje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)