Obećanja Frame Čakovec

10695111_838145489550464_759586984_n

U nedjelju 21. rujna u crkvi svetoga Nikole biskupa u Čakovcu, održana su obećanja Frame Čakovec. Pod večernjom svetom misom trinaestoro framaša reklo je svoje „Evo me“ Gospodinu. Od toga njih sedmero po prvi puta: Ante Klekar, David Kraljić, Franka Krnjoul, Lana Novak, Marta Novak, Tonka Novoselc i Adela Petriš, a njih šestoro je obnovilo svoja obećanja: Monika Banožić, Veronika Banožić, Magdalena Gyofi, Ivana Kozjak, Saša Jarni i Judita Vrbanec.
Pripreme smo započeli duhovnom obnovom u subotu 13. rujna, zajedno s obećanicima Frame Varaždin. Obnovu je predvodio naš novopristigli župni vikar fra Josip Župan koji nam je govorio o čistoći, siromaštvu i poslušnosti, a dan smo završili odlaskom na obećanja Frame Koprivnica. Svetu misu je predvodio naš duhovni asistent fra Marko Pustišek.
Nakon mise smo pripremili kratki program za naše goste. Prikazali smo video o ovogodišnjim obećanicima uz koji su se svi dobro nasmijali. Kao framaši pripremili smo i kratki skeč o susretu sv. Franje s gubavcem, otpjevali smo pjesmu Franjo i Klara (koju smo sami smislili), za kraj smo pripremili flash mob na pjesmu Walking on Sunshine. Po završetku programa nastavili smo druženje s gostima uz pjesmu, ples, razgovor i mnogo hrane. Hvala svima koji su nas podržavali na našem putu i molili za nas.

Marta Novak, Frama Čakovec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)