Zahvala sponzorima Međunarodne skupštine

unnamed

Dojmovi sa Međunarodne skupštine Frame se još skupljaju. O očekivanju objave plodova tog susreta, koji se u Samoboru održavao od 17. do 23., organizatori se žele i ovim putom zahvaliti svima koji su poduprli i omogućili njegovo održavanje. 

Međunarodnu skupštinu Frame poduprli su i hrvatske franjevačke provincije: HFP svetih Ćirila i Metoda, HFP Presvetog Otkupitelja, Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca, Hrvatska provincija franjevaca trećoredaca glagoljaša, Hrvatska kapucinska provincija sv. Leopolda Mandića te Franjevačka provincija sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri, kao i Družba milosrdnih sestara sv. Križa.

Zahvaljujemo na potpori: Gradu Samoboru, Gradu Zagrebu, PBZ-u, Glasu Koncila, Profinu d.o.o., Samoborčeku, NP Plitvička jezera, Turističkoj zajednici Grada Zagreba, Limes Plus, Keramici Puček. Slastičarnici Vincek, NG Elektronika – Nova Gradiška,
Radio Bljesku – Okučani.

A najveća zahvala ide članovima Nacionalnih bratstava Franjevačkog svjetovnog reda i Frame, koji su susret pratili molitvom, a i za njega prikupljali sredstva.

Hvala svima!

Mir i dobro!

Sponzori

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)