Molitveni susret Frama grada Zagreba

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U subotu, 15.3.2014., održan je još jedan molitveni susret Frama grada Zagreba. Susret se održao u župi Predragocjene Krvi Isusove u Kozari Boku.

Susret je započeo u 18.00 sati okupljanjem u pastoralnom centru gdje je svaki sudionik iz košarice izvlačio po jedan ulomak iz Biblije. Zadatak je bio pronaći drugu osobu sa istim sadržajem na papiriću te se zatim upoznati s njom do početka misnoga slavlja. U 18.30 sati započelo je misno slavlje koje je služio je  fra Milan Krišto. Kao i mnogo puta dosad, fra Milan nas je u osvrtu na Riječ Božju ohrabrio da ustrajemo i dajemo sve od sebe u našim mjesnim bratstvima. Odmah nakon mise uslijedilo je klanjanje pred Presvetim koje je također predvodio fra Milan. Tijekom klanjanja pročitane su 3 meditacije inspirirane Ivanovim evanđeljem: Hoditi u svjetlosti; Čuvati zapovijedi, osobito ljubav; Na izvoru ljubavi. Sve su nas ove meditacije još više sjedinile u žrtvi za našega Otkupitelja.

Nakon misnog slavlja i klanjanja pred Presvetim, neizostavno je bilo framaško druženje u prostorijama crkve, uz kolače i sokove.

Dalibor Maturanec, Frama Zagreb-Kozari Bok

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)