Božja ljubav

Roditeljska, bratska, sestrinska, bračna, prijateljska… Koliko samo naziva postoji za imenicu ljubav, ali one se zajedničkim imenom zovu BOŽJA LJUBAV.

BOŽJA LJUBAV je lijepa, čista, velika, dobrodušna. Ona je svugdje oko nas, možemo je prepoznati na svakom koraku i u svakom trenutku. Kad god ti je teško, kada ti sile oslabe, kada ti sve lađe potonu sjetiš se da se uvijek možeš osloniti na Njega, na Njegovo srce. Iz dana u dan vjeruješ i vjeruješ i ne osjećaš strah jer znaš da je njegova ljubav svemoguća. Daje ti vjeru da svaki dan nosiš osmijeh na licu, da ljubiš svoje bližnje, da pomažeš drugima i da iznad svega imaš veliko i čisto srce. Pomaže ti da nikad ne odustaješ, da se boriš i da ostvariš svoje ciljeve! KAKO LI JE SAMO PREKRASNA!

Pomaže ti da strahu pokažeš hrabrost, tuzi radost i umoru snagu! BOŽJA LJUBAV je tvoja zvijezda vodilja, tvoje svjetlo na kraju tunela, tvoj spasilac u velikim olujama. Sjeti se čovječe da nikad nisi sam! Samo budi ono što jesi i sve će doći na svoje mjesto, jer on te je stvorio, blagoslovio te svojom ljubavlju i za tebe ima samo dobre planove. Budi radostan jer si izabran da širiš njegovu riječ i ljepotu.

BUDI SRETAN JER BLAGO ONOME KOJI MOŽE OSJETITI LJUBAV BOŽJU!

 

Lucija Karega, Frama Šibenik – Šubićevac

1 Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)