Journey of Jesus: The Calling

I tako, uđem ja na fejs, kao i inače, provjeriti inbox, je li tko što lajkao, komentirao ili možda napisao na zid, kad tamo blješti jedan crveni notifikejšn, kad ja sav radostan strelicom prema njemu – klik – kad ono preokret, zahtjev za igru. Mislim se u sebi, opet ti bezvezni zahtjevi… Međutim, bilo je nečega poticajnoga u riječima Journey of Jesus: The Calling. Mislim se ponovno u sebi – igra o Isusu? Je li moguće? Pa hajde, zašto ne isprobati? Barem dok ne smisle neku o svetom Franji…

Oduvijek ste se željeli vratiti u Isusovo vrijeme? Koračiti njegovim stazama? Biti prisutni za vrijeme njegovog krštenja na rijeci Jordanu? Ili još bolje, biti na svadbi gdje je On učinio prvo čudo? Nema problema! Journey of Jesus: The Calling je simpatična i zanimljiva facebook igra koja će vam omogućiti da barem virtualno budete tamo, živi i zdravi, u potrazi za Spasiteljem pri tome pomagajući bližnjima u nevolji.

Zanimljiv i privlačan koncept igre privući će i one starije, bez obzira što na prvi mah izgleda kao da je za one najmlađe, naprotiv, svi uzrasti se mogu dobro zabaviti, a za neke sporedne zadatke trebati će i pomoć prijatelja što ne bi trebao biti problem jer je igra popularna i zasigurno ih dobar dio vaših frendova igra a da ni ne znate.

Otkrivanje ostalih detalja ostavljam na vama, a vrlo je pohvalno da pored silnih ostalih sadržaja na facebooku možemo pronaći i nečega korisnoga u vidu izvrsne kršćanske igre koju svakako trebate isprobati. Donosi je Lightside Games kojima ovo nije jedina kršćanska igra za fejs, stoga, ako ste vičniji Starom Zavjetu možete se vratiti u doba Mojsija uz igru Journey of Moses.

Jedini uvjet za igranje, osim tehničih pikanterija, je taj da imate otvoren facebook račun, što u današnjem vremenu kada je teže pronaći osobu koja nema profil, nego onu koja ima, i ne bi trebao predstavljati neki problem.

Izravan link ka igri: Journey of Jesus: The Calling!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.