Uskrsni koncert Frame Drniš

Povodom Uskrsa, mi – Frama Drniš, smo organizirali koncert. Probili smo led te prvi započeli s programom. Otpjevali smo 5 prigodnih pjesama: Mesija, Znak ljubavi, Uskrsni san, Stvoreni za nebo te Samo na tvom putu. Nakon nas, na koncertu su nastupili splitski zbor Vox Animae. Počašćeni smo i jako zahvalni na njihovu dolasku te upotpunjavanju koncerta njihovim nastupom.

Za kraj, framaši su izveli dramski isječak nazvan “Ljubav Božja” po uzoru na već osmišljenu predstavu. Mislim da nije dovoljno ako kažemo da smo ponosni na naše mlade iz Frame, koji su izvodili dramski dio. Velik broj ljudi je bio oduševljen i dirnut, čak do te mjere da su im niz obraze potekle suze.

Jedna zajednička fotografija Frame i zbora Vox Animae za uspomenu i spremni smo za bolje upoznavanje, izmjenu dojmova i domjenak u prostorijama Frame. Koliko god se zboru Vox Animae svidio naš dramski dio, toliko se nama svidjelo njihovo pjevanje.

Jedna velika zahvala gospođama iz Franjevačkog svjetovnog reda koje su nam omogućile da uz priču, upoznavanje i izmjenu dojmova imamo i nešto za pojesti i popiti. Nakon večere, malo pjesme za zabavu i večer je potpuna.

Osobno se nadam da ćemo nastaviti s ovakvim radom te da će i u budućnosti biti još mnoštvo ovakvih događaja.

Tea Škiljo, Frama Drniš

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)