Humanitarna lutrija Frame Drniš

23. prosinca ove godine bratstvo Frame Drniš je povodom božićnih blagdana organiziralo Božićnu lutriju u kojoj je sav prikupljen novac išao našoj mladoj sugrađanki koja boluje od raka. Naše građane je očekivalo preko stotinu različitih darova, puno pjesme i smijeha. Lutriju smo započeli molitvom, a potom je naš vrtićki zbor Grdelini otpjevao i otplesao par božićnih pjesama razveselivši sve prisutne. Lutrija se nastavila izvlačenjem brojeva i podjelom nagrada koje su građanima dijelile naše hostese.

Nakon podijeljenih nagrada mladi su nam otpjevali pjesmu Božić dolazi. Potom je uslijedio skeč kojega je osmislila naša voditeljica formacije Ana Lucić, a izveli ga naši mladi u Frami. Nakon skeča smo nastavili s izvlačenjem.

Predivan je osjećaj gledati toliko ljudi koji su podržali našu akciju i s nestrpljenjem čekali da se izvuče baš njihov broj. U stankama između izvlačenja zbor Frame nam je otpjevao još nekoliko pjesama. Nakon programa Frame i podijeljenih glavnih nagrada svima smo zaželili Sretan Božić i sve najbolje u Novoj godini uz pjesmu Sretan Božić svakome.

Kada znaš da je tvoja zajednica pomogla mladoj osobi i skupila preko 43 000 kn koji će joj pomoći, to je najljepši Božićni poklon koji možeš zamisliti.

Tomislava Silov, Frama Drniš

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.