Obećanja Frame Kloštar Ivanić

Isus je rekao: “Ja sam svijetlost svijetu; tko ide za mnom neće hoditi u tami, nego će imati svijetlost života.”(Iv 8, 12)

Inspirirani i željni svijetlosti života odlučili smo hoditi za Isusom. Na našem putu susreli smo se s mnogim istomišljenicima. Prijatelje koji nas u tome u potpunosti podržavaju našli smo na Frami. Kroz zajednička druženja, susrete, proslavljene sv. Mise pripremali smo se za naša obećanja – put kojim godinu dana kročimo stazom svetog Franje.

Ove godine u naše smo bratstvo primili 6 mladih ljudi, a nas je 12 dalo obećanja. Taj, za nas vrlo svečan događaj, dogodio se u subotu 18. 6.. Svetu Misu, s početkom u 18:00, predvodio je fra Josip Vukoja zajedno s fra Milanom Krištom i našim duhovnim asistentom, fra Tomislavom Božičekom. Našem slavlju pridonijeli su i svirači na raznim instrumentima.

Svojim dolaskom i pjesmom naše slavlje uveličali su framaši iz raznih Frama, kao na primjeriz Frame Koprivnica, Frame Kaptol, Frame Siget, Frame Sv. Duh, Frame Dubrava…(nemojte se ljutiti koga nisam napisala ).

Nakon što smo primili Božji blagoslov, krenuli smo u dvoranu na zajedničko druženje. Poslije dobrog jela održao se kratki zabavni program.

Klara Šimić, Frama Kloštar Ivanić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)